Krampe-perävaunut

ylivertaista kuljetusvarmuutta

Markkinoiden kestävimmät ja monipuolisimmat perävaunut

Agrimaan lippulaivan Krampen perävaunuja on valmistettu Saksassa vuodesta 1981. Perheyhtiön toiminnan lähtökohtana ei ole niinkään massatuotanto vaan yksilöllinen tuotanto. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vaunut suunnitellaan ja rakennetaan vastamaan asiakkaan tarpeita. Jokaisen Krampen runkoon ja lavaan merkitäänkin tunnistenumero, jolloin jokainen vaunu on jäljitettävissä aina tekijäänsä saakka. Tämä toimii itsessään viestinä Krampen poikkeuksellisesta laadusta.

Tuotannossa käytetään vain parhaita tarvikkeita ja komponentteja. Perävaunujen muotoilu ja käytetyt vahvat materiaalit (Hardox450) takaavat erinomaisen kestävyyden kevyellä tyhjäpainolla. Krampe hyödyntää tuotannossaan biokaasua ja aurinkoenergiaa sekä vähentää ilmaston kuormitusta ennen kaikkea tuotteidensa pitkällä käyttöiällä.

Asiakkaamme ovat Krampen perävaunuissa arvostaneet erityisesti ajo-ominaisuuksia kuten vakautta ja tasapainoa, kun kyydissä on suuri kuorma sekä alustan yleistä kestävyyttä. On myös sanottu, ettei Krampen ajokokemukselle löydy vertaista markkinoilta.

 

Kokemuksia Krampe-perävaunuista

KRAMPE-tuoteperhe

krampetrailer.com

Kippivaunut

Maansiirtovaunut

HD-maansiirtovaunut

Koukkulavavaunut

Mattopurkuvaunut

Puoliperävaunut

Dollyt

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!

Ota yhteyttä