Krampe-kippivaunut

  • 1-3 akseliset alustat
  • Tilavuus  16-51m³
  • Paraabeli-, ilma- tai hydraulijousitettu akselisto

Big Body -kippivaunut

Krampe on aina halunnut vastata asiakkaiden kasvavaan kysyntään kehittämällä yhä suurempia perävaunuja, jotka sopivat urakoitsijoiden ja isojen maatilojen tarpeisiin sekä sopivat nykyaikaisten tehokkaiden traktoreiden pariksi. Kun siirtomatkat kasvavat ja lyhyt puintikausi on kiireisimmillään, Krampen isot perävaunut tarjoavat tehokkaan ratkaisun tämän haasteen voittamiseen.

Big Body -perävaunut ovat yksi-, kaksi- tai kolmeakselisia kippivaunuja. Niiden tilavuudet vaihtelevat 16-54m³ välillä. Nämä vaunut on suunniteltu muun muassa viljan, lannan ja hakkeen kuljetukseen.

Big Body -perävaunut etenevät hyvin myös vaikeissa olosuhteissa korkealaatuisen akseliston ja jousituksen sekä isojen renkaiden ansiosta. Vakiona näissä perävaunuissa on paraabelijousitettu akselisto, lisävarusteena on saatavana hydrauli- tai ilmajousitettu akselisto.

Krampen kolmiakseliset vaunut eivät ole vain kaksiakselisia vaunuja yhdellä lisäakselilla. Kolmiakseliset perävaunut takaavat erinomaisen etenemiskyvyn vaikeissa olosuhteissa sekä erittäin vakaan menon tiellä. Kolmiakseliset vaunut on yleensä varustettu kahdella kääntyvällä akselilla. Kääntyvät akselit voivat olla joko kitkaohjautuvia tai pakko-ohjattuja.

Valmistajan kotisivut
Katso esite

GALLERIA

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!

Ota yhteyttä