Krampe-koukkulavavaunut

  • 10-30 t kantavuus
  • Kaksi- ja kolmiakseliset alustat
  • Useita eri koukkulaitepituuksia

Koukkulavavaunut

Krampen koukkulavavaunut ovat rautaisesti, ilman kompromisseja valmistettua laatua. Nämä vaunut voidaan räätälöidä monipuolisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Vaunumallisto on erittäin kattava ja kantavuus luokissa 10-30 tonnia. Koukkulaitteita on saatavana useissa eri pituuksissa ja ne valmistaa VDL.

Nämä todelliset monitoimivaunut on suunniteltu etenkin maatalous-, metsätalous- ja maansiirtoyritysten sekä kiinteistöhuollon tarpeisiin. Vaunut voidaan varustaa monien eri vaatimusten mukaan. Ilmajousitettu alusta voidaan varustaa joko kiinteällä akselistolla tai kitkaohjautuvalla tai pakko-ohjautuvalla takimmaisella akselilla.

ilmajousitettu alusta laskee automaattisesti, kun kärryn päälle vedetään lavaa tai kun lavaa lasketaan maahan. Tämän vuoksi taka-akselin jousitus ei tarvitse hydraulista lukitusta.

Esimerkiksi Krampen myydyimpään koukkuvaunumalliin THL21:een asiakkaalla on mahdollisuus valita sopiva yhdestätoista eri pituudesta. Vaunuja voidaan käyttää joko traktorihydrauliikalla tai varustaa erillisellä hydraulipumpulla.

Valmistajan kotisivut
Katso esite

GALLERIA

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä meihin!

Ota yhteyttä