Siilot

rehulle ja viljalle

AT-Machineryn kattavasta tuotevalikoimasta löydät Michalin ja Eurosilosin siilot monenlaiseen tarpeeseen. Valikoimaamme kuuluvat myös kuljettimet ja muut viljan- ja rehunkäsittelytarvikkeet.

Siilot ja kuljettimet kätevästi verkkokaupastamme.

Michal on vuonna 1992 perustettu puolalainen perheyhtiö, joka valmistaa laadukkaita rehu-, vilja- ja pellettisiiloja sekä erilaisia kuljettimia. Michalin siilotehdas on Euroopan modernein. Siilot valmistetaan yleensä sinkitystä Ruukin teräksestä mutta valikoimassa on myös lasikuidusta sekä hapon kestävästä teräksestä valmistettuja siiloja.

Erityistä kiitosta ovat keränneet Michalin rehusiiloissa olevat lasisilmät, joista siilojen täyttöaste on nopea tarkistaa. Rehusiilojen tilavuudet vaihtelevat 4,7 ja 84 kuution välillä. Viljasiiloja on saatavilla tasapohjaisina, kartiopohjaisina sekä tuuletuspohjalla varustettuina kartiosiiloina.

Michalin tuotevalikoimaan kuuluvat myös ruuvikuljettimet, kuppielevaattorit, kolakuljettimet ja paineilmalietsot.

Eurosilos valmistaa pienikokoisia ja helposti siirrettäviä lasikuitusiiloja erityisesti pienten hevostilojen tarpeeseen. Näitä lasikuitusiiloja on saatavilla kahden ja kolmen kuution tilavuuksilla. Siiloja on helppo siirtää trukkipiikeillä paikasta toiseen.

Tutustu AT-Machineryn siiloihin ja kuljettimiin tarkemmin osoitteessa:

Avautuu 31.5. mennessä