AT-Machinery Oy

Laatua yksilöllisin ratkaisuin

Laatua ammattilaisille

Tarjoamme laatutuotteita räätälöidyin ratkaisuin.

Yrityksen perustajat Tuomas Välikoski ja Antti Antila ovat koulutukseltaan liiketaloustieteen agronomeja ja toimivat myös maatalousyrittäjinä. Yrityksen taustalla on kummankin perustajan vahva kiinnostus koneisiin, tekniikkaan ja ratkaisujen löytämiseen asiakkaille. Laadukkaan palvelun mahdollistaa kummankin perustajan vahva kokemus sekä koti- että ulkomailla opiskelusta ja työnteosta, sekä kone- ja laitemarkkinoiden jatkuva seuranta globaalisti.

Ruovedentie 434
35700 VILPPULA

Tuomas Välikoski

+358 10 384 3670
tuomas.valikoski
@atmachinery.fi

Antti Antila

+358 10 384 3671
antti.antila
@atmachinery.fi

Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen yksilöllisiä kestäviä ratkaisuja, jotka luovat pitkiä asiakassuhteita.

Myymme vain ja ainoastaan laatua.

Lisätietoja myymistämme tuotteista

TEBBE-levittimet

Tebbe on saksalainen kuivalannanlevitys- ja tuorerehunkuljetusvaunuihin erikoistunut perheyhtiö, joka on valmistanut tuotteita markkinoille jo yli 50 vuoden ajan.

KRAMPE-perävaunut

Krampe perävaunuja on valmistettu vuodesta 1982 lähtien. Tänäpäivänä niitä myydään jo yli kahdessakymmenessä maassa. Yrityksen tavoitteena on jatkuvasti kehittää toimintaa ja tarjota asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin kuljetustarpeisiin.

MICHAŁ-siilot

Michal valmistaa laadukkaita rehu- ja viljasiiloja sekä erilaisia kuljettimia. Tuotteiden käyttäjinä toimivat muun muassa kokeneet ja ammattimaisesti toimivat kotieläintilat ja rehunvalmistajat.

SCHULTE-vaakatasomurskaimet

Schulte on Kanadalainen konevalmistaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa vaakatasomurskaimet. Murskaimet on valmistettu kestämään

TUCHEL-harjalaitteet

Tuchel on saksalainen vuonna 1991 perustettu yritys, joka valmistaa laadukkaita harja- ja lumityökoneita monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Näitä koneita on myyty paljon sekä maatiloille että teollisuuteen.

Siilot pian myös verkkokaupasta

Michal valmistaa laadukkaita rehu- ja viljasiiloja sekä erilaisia kuljettimia.  Tuotteiden käyttäjinä toimivat muun muassa kokeneet ja ammattimaisesti toimivat kotieläintilat ja rehunvalmistajat. Siilot valmistetaan yleensä sinkitystä Ruukin teräksestä mutta valikoimassa on myös lasikuidusta sekä hapon kestävästä teräksestä valmistettuja siiloja.

Avautuu pian